Realisatie

Keukenrenovatie Familie Aerts - Vorst - Laakdal

 

 

Foto's

Onze wensen gingen uit naar een strakke keuken, volledig op maat van de bestaande ruimte, met vooral de nadruk op gebruiksgenot én vlot te reinigen materiaal na iedere kookbeurt.
IR-Keukens realiseerde al onze vragen.
Alle mogelijkheden, vereiste hoogtes & dieptes van kasten, kleuren, soorten materialen en toestellen werden overlopen, opgemeten en uitgetekend op foto-realistisch plan. In één oogopslag zagen wij onmiddellijk hoe onze keuken eruit zou zien.
Er werd professioneel advies gegeven bij de keuze (werkblad, toestellen, tafelblad,..) waarbij van elk materiaal telkens de specifieke kenmerken werden aangehaald op het vlak van bijvoorbeeld kras- en vlekbestendigheid.

Zeer belangrijk was bij ons de gelijktijdige renovatie van de bijhorende ruimte: vloer, nieuw plafond, verwijderen raam en wegwerken deuren in de ruimte waarvoor IR-Keukens zeker de nodige creativiteit toonde.

Keuken en ruimte zijn door het eigen personeel van IR-Keukens op korte termijn volledig naar onze wens gerenoveerd & vernieuwd en vloeien nu perfect over in de rest van het huis.  Wij bevelen IR-Keukens zeker aan!

 

Familie Aerts 

DATUM

26 Mei, 2017

LOCATIE

Laakdal